FAPTE BUNE 16 mai 2022

”Binele mereu învinge, hai și tu să donezi sânge!” - o nouă ediție de succes

de Administrator | 696 vizualizări

58 de persoane au donat sânge la Victoria

De câțiva ani, Purolite în parteneriat cu Laboratorul de Fapte Bune organizează campanie de donare de sânge. Așa cum s-au obișnuit deja, locuitorii orașului Victoria se înscriu de fiecare dată pe lista celor ce vor să facă o faptă bună.

Campania a avut loc pe data de 14 aprilie și, din nou a fost de un real succes! Dintre cele 72 de persoane înscrise pe listă, 58 au donat, dintre care 23 sunt angajați ai companiei Purolite. 

În zona Făgărașului nu există centru de transfuzii, însă oamenii sunt dorinici să doneze. De multe ori, le este peste mână să se deplaseze până la Brașov sau la Sibiu pentru a dona. Doamnele de la Centru de Transfuzii din Sfântu Gheorghe spun că este mereu nevoie de sânge, motiv pentru care se îmbarcă de dimineață într-o mașină cu remorcă cu paturi pliabile, cu pungi de colectare, cu aparatele necesare și pornesc la distanță de 125 km pentru a colecta sânge.

Marius, unul dintre angajații Purolite care au participat la donare, ne-a oferit citatul zilei: „Am înțeles că multe dintre produsele realizate de Purolite și Ecolab salvează vieți în fiecare zi și contribuie la mediul planetei noastre, făcând lucruri minunate pentru semenii noștri. Prin urmare, face parte din cultura noastră, din ceea ce facem zilnic. Așa că am spus imediat DA acestei inițiative, pentru că suntem cetățeni responsabili și ființe umane empatice.”

Sunt persoane care nu ratează nicio acțiunea de donare de sânge, precum doamna Adriana care spune că ”eu vin de fiecare dată când îmi trimiteți mesaj. Încerc să donez de fiecare dată. Vreau să fac o faptă bună, mai ales că se apropie Sfintele Sărbători”, dar și persoane care se deplasează de la Făgăraș până la Victoria pentru a dona.

Aceasta este doar una dintre numeroasele activități de sprijin comunitar pe care Purolite și Ecolab le susțin în Victoria și în satele din apropiere. Campania de donare de sânge se va repeta la fiecare 4 luni. Mulțumim Centrului de Transfuzii Sanguine din Sfântu Gheorghe (Covasna) și gazdei noastre, Așezământul din curtea Bisericii ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”, Victoria (Părintele Smădu).

Distribuie articolul:  
|

FAPTE BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.