OAMENI BUNI 20 mai 2022

Surpriză pentru asistenții medicali din Victoria!

de Administrator | 356 vizualizări

Pe 12 mai este Ziua Internațională a Asistenților Medicali, motiv pentru care Purolite a organizat anul acesta o vizită surpriză la Spitalul Victoria, în încercarea de a se conecta cu comunitatea locală. Spitalul Municipal Victoria a fost redeschis anul trecut cu sprijin important din partea companiei. Cele 20 de pachete cadou au fost duse personal la spital și au fost oferite fiecărei asistente la fața locului. Această inițiativă a fost răsplătită cu multe zâmbete largi, ochi lăcrimați și mesaje de recunoștință. 

Una dintre doamnele asistente a mărturisit: ”Nu aveam idee, sincer, că astăzi sărbătorim toate asistentele din lume. Eu și colegii mei am fost foarte impresionați de gest și de faptul că munca noastră este prețuită. Nu-mi amintesc o asemenea surpriză în lunga mea carieră. Cu siguranță ne vom bucura de ciocolată și vom păstra ghiveciul mic de flori la loc de onoare.”

Asistenții salvează vieți, își riscă propria sănătate și sacrifică timpul cu familia pentru a-i ajuta pe cei care suferă. De aceea ei merită să fie răsplătiți măcar o dată pe an, printr-un gest simbolic care le aduce un zâmbet și îi face să se simtă mândri de profesia lor. Lăudăm efortul lor și le mulțumim pentru tot! 

Distribuie articolul:  
|

OAMENI BUNI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.