SFATURI BUNE 24 ianuarie 2019

5 motive să vezi „Infernul din Zgârie Nori” la Casa de Cultură Făgăraș

de Administrator | 1297 vizualizări

Filmul, pe numele original Skyscraper, va rula în 31 ianuarie

Un nou film este adus în premieră la Casa de Cultură Fărăgraș, prin intermediul YouthBank Făgăraș. Vizionarea peliculei „Infernul din Zgârie Nori”/ „Skyscraper” va avea loc în 31 ianuarie. Intrarea se face pe bază de donație minimă de 12 lei.

E timpul pentru relaxare! Te invitam joi, 31 ianuarie, ora 18:00, la Casa de Cultură Făgăraș, ca să vizionam împreună filmul Skyscraper. Cheamă-ți familia și prietenii la seara de film a echipei YouthBank Făgăraș. 

Intrarea se face pe baza unui bilet cu o donație minimă de 12 lei, pe care îl primiți de la membrii YouthBank sau de la Casa de Cultură în ziua proiecției”, arată mesajul publicat pe Facebook de organizatorii evenimentului.

Dacă nu sunteți convinși că trebuie să fiți prezenți la această premieră locală, vă mai oferim noi 5 motive pentru care să vedeți „Infernul din Zgârie Nori”.

1. Biletul constă într-o donație

Dacă tot vă era dor să mergeți la film, de ce să nu mergeți la unul care direcționează banii pe bilet spre cauze nobile? 

2. Dwayne „The Rock” Johnson în rol principal

Considerat unul dintre cei mai buni wrestleri din lume, Dwayne Johnson, cunoscut și după apelativul „The Rock” s-a făcut remarcat și datorită filmelor în care a jucat, deopotrivă drame, filem de acțiune sau comedii. Actorul american, acum în vârstă de 46 de ani, a avut primul rol principal în The Scorpion King, în 2002, prestație care a fost remunerată cu 5,5 milioane de dolari, un record mondial pentru un actor la primul său rol principal. Printre filmele în care a mai jucat se numără: The Mummy Returns (2001), The Rundown (2003), Tooth Fairy, Why Did I Get Married Too?, Faster, The Other Guys și You Again (2010), Fast Five (2011), Journey 2: The Misterios Island și G.I. Joe: Retaliation (2012), Doom, The Other Guys, Faster, Fast Five și Fast & Furious 6 Fast & Furious 7 si Fast & Furious 8.

3. Film nou, apărut în iulie 2018

Chiar dacă filmele vechi au farmecul lor, peliculele noi ne pun față în față cu inovațiile în materie, mai ales în ceea ce privește efectele speciale.

4. Acțiune

Filmul este despre un expert în securitate, fost agent FBI, care trebuie să se infiltreze într-un zgârie nori de 225 de etaje deasupra pământului cuprins de flăcări ca să își salveze familia blocată înăuntru de niște răufăcători. Dacă asta nu înseamnă acțiune, atunci ce mai e acțiunea?

5. Film de văzut cu prietenii

Dacă nu știți ce să mai faceți într-o seară de joi, înainte de weekend, adunați-vă gașca și ieșiți la film. Uitați de stresul cotidian acumulat în timpul săptămânii și lăsați-vă purtați în aventură alături de amici. În plus, astfel veți putea da un start în avans sfârșitului se săptămână. 

Nu ne mai rămâne decât să vă urăm „Vizionare plăcută! ”. 

Distribuie articolul:  
|

SFATURI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.