FAPTE BUNE 15 septembrie 2020

100 de animăluțe sterilizate gratuit în a doua serie a campaniei din Victoria

de Administrator | 1252 vizualizări

Numărul cățeilor și pisicilor care au beneficiat de sterilizare gratuită în cadrul celei de a doua serii din campania organizată în orașul Victoria, din 14 și 15 septembrie, s-a ridicat la 100. Organizatorii spun că urmează încă două sesiuni de sterilizare, ambele în octombrie: 20 și 21, respectiv 26 – 27.

S-a încheiat și cea de a doua serie a campaniei de sterilizări din Victoria. În total am reușit să sterilizăm 100 de animăluțe (căței și pisici). Mulțumim tuturor celor care au înțeles cât de importantă este sterilizarea atât pentru animăluțe, cât și pentru noi oamenii. Mulțumesc încă o dată partenerilor și echipei de medici de la Tierhilfe Hoffnung. Mulțumim Primăria Victoria pentru susținere și sponsorilor Hotel Central Victoria și Saga Victoria”, au transmis, prin intermediul paginii de Facebook a Asociației Save a Life, organizatorii campaniei.

Programările pentru următoarele sesiuni se fac la numărul de telefon: 0725809423!

„Sterilizați-vă cățelul sau pisica! Doar așa putem stopa înmulțirea necontrolată și formarea haitelor în zona. Un animal sterilizat este mai sănătos, nu mai este agresiv și nu va mai produce pui nedoriți, care să umple străzile sau curțile!”, mai transmit coordonatorii.

Prima serie de sterilizări a avut loc în 17 și 18 august. Și atunci au fost sterilizate alte 70 de animale.

Acțiunea este organizată de Asociația „Save a Life”, în parteneriat cu Asociaţia „Ute Langenkamp: Iubiţi Maidanezii" (AULIM) și cu sprijinul Primăriei Orașului Victoria.

Coordonatorii campaniei țin să le reamintească oamenilor și faptul că legislația prevede că sterilizarea câinilor fără pedigree este obligatorie în România, conform Legii 258/ 2013. Amenzile sunt în sume cuprinse între 5.000 și 10.000 lei.

Sursa foto: Asociația Save a Life. 

Distribuie articolul:  
|

FAPTE BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.