FAPTE BUNE 13 februarie 2019

Înscrierile pentru finanțarea proiectelor prin Laboratorul de Fapte Bune se apropie de final

de Administrator | 1375 vizualizări

Organizațiile și instituțiile care doresc să beneficieze de finanțarea proiectelor din Țara Făgărașului mai au la dispoziție câteva zile pentru înscrierea proiectelor.

Laboratorul De Fapte Bune oferă finanțări pentru activități din domeniile educației, sănătății, culturii, sportului și de protecție a mediului înconjurător, desfășurate pe teritoriul Țării Făgărașului (Victoria, Ucea, Făgăraș și localitățile învecinate) iar etapa de înscrieri a proiectelor este deschisă până în 14 februarie, orele 24:00.

Înscrierile se fac pe site-ul www.laboratoruldefaptebune.ro, urmând ca în perioada 15 februarie – 14 martie să aibă loc evaluarea proiectelor încrise pe platformă. Evaluarea aplicațiilor va fi efectuată de către o echipă formată din membrii ai Consiliului de Administrație Purolite și ai echipei Laboratorul de Fapte Bune, pe baza informațiilor înscrise în formularele de aplicație completate de organizații pe platforma online Laboratorul de Fapte Bune.

Proiectele eligibile pentru prima sesiune de finanțare vor fi anunțate în 15 martie 2019.

La evaluarea proiectelor se va avea în vedere motivația socială și impactul local: numărul persoanelor influențate de fiecare activitate în parte, numărul voluntarilor implicați, efectele pe termen mediu și lung ale activităților finanțate.

 

Laboratorul de Fapte Bune este o inițiativă a companiei Purolite România care-și propune să susțină, finanțeze și promoveze inițiative civice și proiecte derulate de organizații neguvernamentale sau instituții din Țara Făgărașului din domeniul educației, sănătății, culturii și de protecție a mediului înconjurător.

Distribuie articolul:  
|

FAPTE BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.