FAPTE BUNE 11 mai 2020

O nouă donație importantă din partea Purolite la Spitalul Județean Brașov

de Administrator | 2157 vizualizări

Mesajul vicepreședintelui Purolite, Jacob Brodie: ”Donăm 10.000 de măști medicale, 1000 de viziere și 1000 de echipamente de protecție spitalului din Brașov”

Compania americană Purolite este, de peste 25 de ani, unul dintre cei mai importanți investitori străini în județul Brașov. Cu activitate în domeniul industriei chimice, Purolite produce la Victoria rășini schimbătoare de ioni, catalizatori și adsorbanți avansați folosiți În industrii precum cea a tratării apei, a generării de energie, industria produselor farmaceutice, a alimentelor și băuturilor.

 

Prin vocea vicepreședintelui său, Jacob Brodie, compania a anunțat începutul unui parteneriat cu autoritățile brașovene pentru sprijinirea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov. Astfel, în baza acestui demers, unitatea medicală brașoveană va primi în această săptămână o donație consistentă de materiale de protecție, atât de utile în contextul pandemiei pe care o traversăm.

”În ultimii 25 de ani am devenit parte din comunitatea locală, ne-am implicat în activități în folosul comunității, am sprijinit afacerile locale și am colaborat cu numeroase organizații. Astăzi trăim vremuri înfricoșătoare, în care Coronavirus afectează oamenii din întreaga lume și este important să ne susținem unii pe alții, în orice fel putem” explică vicepreședintele Purolite, contextul care a determinat gestul campaniei sale.

”Sunt onorat să vă informez că în această săptămână donăm 10.000 de măști medicale, 1000 de viziere și 1000 de echipamente de protecție spitalului din Brașov. Trebuie să ajutăm personalul din linia întâi să lupte în siguranță împotriva pandemiei de Coronavirus” spune Jacob Brodie, în mesajul postat pe pagina de Facebook din România a companiei.

Distribuie articolul:  
|

FAPTE BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.