FAPTE BUNE 30 martie 2020

Purolite este alături de locuitorii din Țara Făgărașului în lupta contra COVID-19

de Administrator | 2769 vizualizări

Compania Purolite din Victoria sprijină spitalul și autoritățile din Țara Făgărașului cu materiale de protecție împotriva virusului COVID-19 donând combinezoane, măști, mănuși de protecție și dozatoare pentru dezinfectant.

Spitalul Municipal din Făgăraș, Primăria din Victoria și cea din Ucea se numără printre cei care au beneficiat de sprijinul companiei.

Nu puteau fi omiși nici aparținătorii Centrului de Persoane Vârstnice ”Castanul” din Victoria care, potrivit grupei de vârstă, sunt cei mai predispuși la complicații în cazul infectării cu acest virus, astfel că o serie de combinezoane și măști au fost trimise și aici.

”Suntem parte din Țara Făgărașului. Avem grijă de noi și de cei din jurul nostru stând cât se poate de mult în casă. Însă, considerăm că este de datoria noastră să ajutăm și să sprijinim locuitorii atunci când este nevoie, cumva ca o modalitate de a reîntoarce în comunitate ceea ce primim, ca o spirală care funcționează și produce efecte atunci când toate părțile sunt implicate. Acest lucru îl facem de aproximativ 25 de ani, cu atât mai mult însă, în aceste vremuri grele, când e atât de firesc să ne ajutăm unii pe alții” este mesajul transmis de echipa de management a Purolite România.

 În plus, începând de săptămâna aceasta, compania dorește să ajute persoanele aflate în dificultate financiară sau pe cele în vârstă și izolate pentru a-și procura alimentele, urmând să le achiziționeze și să le livreze direct acasă, din fonduri proprii: ”Acum, mai mult ca oricând, trebuie să fim uniți, să fim o adevărată comunitate și să punem umărul la ajutorarea persoanelor aflate în dificultate” au completat reprezentanții companiei.

Persoanele din Victoria care au nevoie de alimente sunt rugate să sune la numărul de telefon: 0268 206 300.

Distribuie articolul:  
|

FAPTE BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.