FAPTE BUNE 6 februarie 2019

Spectacol aniversar - caritabil, la Casa de Cultură Făgăraș

de Administrator | 1511 vizualizări

Renumitul solist Mihai Teacă, printre artiștii invitați

Asociația Iia Călătoare organizează sâmbătă, 23 februarie a.c., spectacolul aniversar – caritabil, „Cutiuța Călătoare – 1 An de Bucurii”. Evenimentul, care este programat să înceapă de la ora 18:00, va fi găzduit de Casa de Cultură Făgăraș. Printre artiștii invitați se numără și renumitul interpret de muzică populară Mihai Teacă.

Pe scenă vor mai urca: echipa „Dăruiește Bucurii”, Trupa de Dans Hansel și Gretel, Clubul de Dans Sportiv Comtratur Dance, Trupele de teatru EvadArt și Thalia, solista Teodora Țețiu, Grupul Mugurași Făgărășeni, Grupul Prietenia din Cincu, Grupul de Cateheză Sfântul Ierarh Nicolae din Șoarș, Preotul Marius Demeter și copiii din cadrul Atelierului de chitară al Protopopiatului Făgăraș, cu un recital de muzică folk, dar și Grupul de Copii Afterschool Rodbav.

„Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație cu donație. Valoarea minimă a invitației este de 25 de lei. Invitațiile se găsesc la Casa de Cultură Făgăraș. Toate fondurile strânse din donațiile pentru invitațiile de intrare vor fi donate către Hospice, Casa Speranței Făgăraș”, arată anunțul evenimentului.

Evenimentul va avea de asemenea și o tombolă cu premii.

Distribuie articolul:  
|

FAPTE BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.