SPORT 27 mai 2019

Concert Cargo, în iulie, la un festival sportiv de la Sâmbăta de Sus

de Administrator | 991 vizualizări

Sâmbăta de Sus va fi, în perioada 26 – 28 iulie gazda unui festival – sportiv de amploare. La activități sunt așteptați peste 3000 de participanți, între care 2000 alergători, 1000 cicliști și 300 airsoft racers. Pe lângă competițiile sportive, vor avea loc și concerte, iar printre artiștii invitați se numără Cargo, Zebbra sau DJ ABC.

Evenimentul are loc în Grădina Ielelor din Sâmbata de Sus, un spațiu de 26ha, cu apă curentă, energie electrică, fosă septică, sistem drenaj prin canale colectoare de apă, spații de parcare, spun organizatorii.

„Aici se vor desfășura o parte din cursele de alergare montană și cros, competițiile de air soft și mountain bike. În grădina veti găsi baruri, foișoare, scenă permanentă, zone de relaxare, zone amenajate pentru copii, dușuri și toalete. Dispunem de toate facilitățile pentru camparea a 1000-1500 de corturi. Spații de cazare de 2** până la 4**** pot fi accesate la 1,5km distanță, în stațiunea Climaterică Sâmbăta de Sus”, se arată pe site-ul evenimentului, https://sambatax3.ro.

În ceea ce privește concursurile sportive, Alergarea montană și crosul constau în curse de 3 km (pentru copii), 5 km, 10 km și 21 km (half marathon), competiția MTB se va derula pe trasee cu grade diferite de dificultate și pasionații de Airsoft vor putea lua parte la o cursă elaborată în stilul antrenamentelor militare sub provocarea unei multitudini de obstacole și trageri la țintă.

Participarea se face pe bază de înscriere și este necesară și plata unei contribuții, care variază între 140 și 170 de lei, în funcție de cursă.

Detalii despre eveniment și trasee, pe https://sambatax3.ro.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.