SPORT 26 ianuarie 2019

Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare din Liga Campionilor la handbal feminin, în anul 2018

de Administrator | 1085 vizualizări

Peste 10.000 de fani au ales-o pe Cristina drept "Cea Mai Bună Jucătoare" a anului 2018 în Europa, pentru al doilea an la rând, după ce și-au exprimat votul pe site-ul official EHF.

„O singură jucătoare putea obţine această distincţie. Felicitări Reginei Cristina Neagu!”, a anunţat Federaţia Europeană de Handbal. Votul a fost organizat de către Federaţia Europeană de Handbal.

Cristina le-a mulțumit celor care au votat-o printr-o postare pe pagina de Facebook: „Mulţumesc tuturor pentru voturi! E un sentiment minunat să văd că sunteţi atât de mulţi care mă susţineţi de fiecare dată! You rock!”

Cristina Neagu a terminat pe locul 1 în clasamentul golgheterilor în sezonul 2017-2018, dar şi la jumătatea acestui sezon. În momentul de față, ea se recuperează după accidentarea suferită la genunchiul drept în meciul cu Ungaria, de la EURO 2018. După ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale, interul de la CSM București va sta departe de teren cel puțin 6 luni. Dar în timpul acesta nu stă degeaba: ea petrece zilnic peste patru ore la o clinică specializată în recuperare sportive pentru a fi aptă de joc cât de curând.

sursă text: Agerpress

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.