SPORT 31 ianuarie 2019

Start înscrieri de proiecte pentru Bikeathon Țara Făgărașului!

de Administrator | 978 vizualizări

Înscrierea proiectelor care urmează să fie susținute în a VI-a ediție a concursului caritabil de biciclete, Bikeathon Țara Făgărașului,  a început oficial. Etapa va fi deschisă până la finele lunii februarie.  

Lansăm cea de a VI-a ediție Bikeathon Țara Făgărașului! Începând de astăzi, 31 ianuarie declarăm deschisă sesiunea de înscriere a proiectelor pe platforma on-line http://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-proiect/. În data de 28 februarie ora 16.00 vom spune STOP înscriere proiecte”, este anunțul postat de organizatori pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizarea evenimentului continuă cu înscrierea bicicliştilor, care va avea loc în perioada 5 martie– 31 mai, dar și cu înscrierea de susţinători pentru biciclişti/cauze/proiecte, din 5 martie – 30 iunie.

Concursul va avea loc în 8 iunie.

La a V-a ediție a concursului caritabil de biciclete, derulat în 9 iunie 2018, au participat 736 de persoane, care au susținut 14 proiecte. Suma mobilizată a fost de 161.756 lei, obținută din proiecte, sponsorizări și donații. 350 de susținători au ales să contribuie financiar la Bikeathon, astfel încât proiectele propuse de comunitatea din Țara Făgărașului să poată fi realizate.

Până acum, în cele cinci ediții desfășurate, Bikeathon a însumat 66 de proiecte finanțate, 1.766 donatori, 336.756 lei - suma mobilizată, 2.519 de bicicliști, 473 de voluntari, 23.977 de kilometri pedalați. Cel mai tânăr concurent Bikeathon a avut 3 ani, iar cel mai vârstnic 72 de ani.

Bikeathon Ţara Făgăraşului este un eveniment al Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului, dezvoltat în jurul strângerii de fonduri printr-un concurs de biciclete, deschis pentru companii, persoane fizice, organizaţii şi grupuri de iniţiativă.

Sursă foto: Bikeathon Țara Făgărașului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.