ȚARA FĂGĂRAȘULUI 13 noiembrie 2018

100 de modele de ii cusute manual, expuse în Cetatea Făgăraș

de Administrator | 904 vizualizări

Acțiunea are loc în cadrul unei șezători, dedicate Anului Centenarului

Grupul „Șezători în Țara Făgărașului” pune la cale un eveniment special, dedicat împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire. Activitatea, care are în vedere promovarea tradițiilor românești, dar și a obiceiurilor din Țara Făgărașului, are loc sâmbătă, 24 noiembrie, începând cu ora 10:00, în crama Cetății Făgărașului. Ținuta la eveniment este obligatorie, adică participanții trebuie să poarte costumul popular sau elemente din acesta.

Vă invităm să fiți alături de noi în data de 24 noiembrie, de la ora 10:, în Cetatea Făgărașului (cramă), la șezătoarea organizată de grupul Șezători în Țara Făgărașului.

Veți avea ocazia să vedeți expoziția celor o sută de modele de ii cusute manual , din toate zonele țării, veți degusta plăcinte și bucate tradiționale ardelenești și veți asculta strigături specifice zonei, cântece și jocuri din Țara Făgărașului.

Invitate: doamnele de la Șezătoare la Brașov, Casa Junilor, Șezătoarea Bibliotecii din Avrig, doamne din Drăguș și Mărgineni, invitați surpriză din satele Țării Făgărașului.

Vă așteptăm alături de noi cu lucrul în traistă și cu de-ale gurii, să facem schimb de rețete și bunătăți tradiționale, făcute în casă”, transmit, prin intermediul Facebook, organizatorii evenimentului.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Casa de Cultură Făgăraș și Cetatea Făgăraș.

Detalii despre eveniment: AICI!

Distribuie articolul:  
|

ȚARA FĂGĂRAȘULUI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.