ȚARA FĂGĂRAȘULUI 22 mai 2019

5 motive pentru care îndrăgim videoclipul oficial al Țării Făgărașului

de Administrator | 464 vizualizări

Țara Făgărașului are, de săptămâna trecută, primul videoclip oficial de prezentare. Noi l-am văzut și ne-am îndrăgostit de prezentare și totodată ne-am reîndrăgostit de Țara Făgărașului și de tot ce reprezintă această zonă.

Filmulețul de 2 minute arată imagini impresionante de la Podişul Hârtibaciului, din Munţii Făgăraş, de pe dealurile Perşanilor, satele de pe malul râului Olt și câteva trasee din inima pădurii. 

În nici o săptămână, #DiscoverFăgărașCounty, publicat pe pagina de Facebook „Țara Făgărașului” a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară cu același nume, a strâns peste 80.000 de vizualizări. Și va mai aduna cu siguranță că sunt nenumărate motive care ne fac să ne dorim să îl vedem, revedem și distribuim. Dar noi vă prezentăm doar 5 dintre argumentele care ne-au făcut să apreciem acest demers.

  1. Noi perspective. Videoclipul nu doar că are imagini uluitoare din Țara Făgărașului, dar multe dintre acestea sunt filmate cu drona, ceea ce oferă privitorului perspective unice, nemaivăzute și incredibile.  
  2. Realizat de profesioniști pasionați. Filmulețul este realizat de o echipă de profesioniști, iar acest lucru se vede în fiecare detaliu, de la cromatică, până la textele alese, ca să nu mai vorbim despre felul în care sunt filmate cadrele. Urmărind imaginile, poți parcă să simți pasiunea cu care au lucrat autorii materialului.
  3. Naratorul. Vocea naratorului te transportă fără îndoială într-o lume de poveste. Este caldă, liniștitoare și parcă alunecă în gândurile noastre, pe care le transportă spre visare.
  4. Dor de drumeții în natură. Acesta este un videoclip care te face să îți dorești să revezi locurile dragi și să pleci de îndată în drumeții.
  5. Internațional. Faptul că videoclipul de promovare este publicat pe rețelele de socializare și că este narat în limba internațională engleză, arată interesul autorilor spre a transmite mesajul frumuseților de nedescris din Țara Făgărașului către publicul larg, mai ales din străinătate.

Din câte am înțeles, videoclipul va avea și o parte a doua, așa că nu putem decât să fim nerăbdători să iasă la lumină următoarea capodoperă.

Până atunci, dacă nu l-ați văzut, urmăriți AICI videoclipul de promovare al Țării Făgărașului.

Vouă ce v-a plăcut cel mai mult din acest videoclip? 

Distribuie articolul:  
|

ȚARA FĂGĂRAȘULUI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.