ȚARA FĂGĂRAȘULUI 25 septembrie 2019

Clubul Copiilor Victoria revine în forță

de Administrator | 1559 vizualizări

Deschiderea cercurilor s-a făcut cu o ceremonie specială

Clubul Copiilor Victoria și-a redeschis, oficial, porțile cu o mulțime de provocări non-formale pentru noul an școlar. Ceremonia prin care profesorii le-au urat „Bun venit!” elevilor din oraș a avut loc marți seara, 24 septembrie, la Casa de Cultură.

Semn că educația non-formală de la Clubul Copiilor este cu adevărat apreciată a fost în primul rând faptul că sala unde s-a desfășurat ceremonia a fost plină cu elevi și părinți. Ceremonia de început a fost un adevărat spectacol, în sensul că pe scenă au fost prezentate „în direct” câteva exemple din activitățile care urmează să înceapă cu noi grupe și entuziasm, de la dansuri populare, muzică, teatru și altele.

Noi suntem cei care în fiecare an îmbrăcăm activități noi sub denumiri cunoscute, lansăm provocări și oferim surprize. Vă vrem deschiși noutăților, veseli și plini de energie. Ne găsiți pregătiți să vă oferim activități antrenante, ieșiri în natură, voie bună, creativitate, repere noi și atractive”, au transmis, în invitația pentru deschiderea porților pentru acest an școlar, profesorii de la Clubului Copiilor.

Pentru anul școlar 2019 – 2020, Clubul Copiilor din Victoria are o ofertă bogată de cercuri: Pictură, Pictură pe sticlă și Design vestimentar – profesor Maria Cobuz, Ecoturism – profesor Camelia Bertea, Grafică pe calculator, Tehnoredactare pe calculator și Jocuri logice – profesor Raluca Simionescu, Arta culinară – profesor Dorina Petronela Pol, Muzică vocală și instrumentală – profesor Mihai Halmaghiu, Orientare turistică – profesor Gheorghe Urdea, Arta actorului, Regie film și Artă teatrală – profesor Vladimir Vărzaru, Muzeologie și tenis de masă – profesor Nicolae Truță,  Dans modern și contemporan – profesor Cristian Iosipescu și Dansuri populare – profesor Gheorghe Cânduleț.

Mult succes tuturor elevilor și spor la muncă tuturor coordonatorilor!

Sursă foto: Facebook/ Camelia Bertea.

Distribuie articolul:  
|

ȚARA FĂGĂRAȘULUI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.