ȚARA FĂGĂRAȘULUI 22 iulie 2018

Comuna Lisa se îmbracă în haine de sărbătoare

de Administrator | 447 vizualizări

Locuitorii comunei Lisa vor aniversa în straie tradiționale Centenarul Marii Uniri, mai cu seamă că săteni din comună au luat parte la acest moment istoric. ​

Cu această ocazie, în comună vor avea loc mai multe acțiuni dedicate Centenarului Marii Uniri, acțiuni care fac parte dintr-un proiect finanțat de Consiliul Județean Brașov și Primăria Comunei Lisa.

Primăria Comunei Lisa organizează evenimentul cultural, „Comuna Lisa în strai de sărbătoare”, în data de 29 iulie 2018. Tot în această zi sărbătorim și Imnul Național.

În cadrul evenimentului va avea loc inaugurarea bustului marelui scriitor Octavian Paler, cetățean de onoare al comunei Lisa, dar și descoperirea unor plăci comemorative pentru cele trei persoane din comună care au participat și semnat la Unirea din 1918. Acestea vor fi dezvelite vineri, 20 iulie, la Breaza și duminică, 22 iulie, la Pojorta.

În completare, evenimentul cuprinde și vernisajul unei expoziții „Și noi am semnat la Alba Iulia“, coordonator fiind Ioan Ciungara. De la ora 14.00, cei din Țara Făgărașului sunt așteptați la un spectacol organizat în fața Primăriei Lisa.

sursa foto: facebook

Distribuie articolul:  
|

ȚARA FĂGĂRAȘULUI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.