ȚARA FĂGĂRAȘULUI 24 septembrie 2019

Curățenie la Victoria: 80 de voluntari au umplut peste 70 de saci cu gunoaie

de Administrator | 831 vizualizări

Peste 70 de saci s-au umplut sâmbătă cu gunoaiele adunate de către cei 80 de voluntari din Victoria care au participat „Ziua Națională de Curățenie”- Let's Do It, Romania!.

Este al treilea an în care Primăria Victoria participă la „Ziua Națională de Curățenie”- Let's Do It, Romania! Împreună, 80 de voluntari au strâns 72 saci de gunoi. Mulțumim pentru sprijin!”, a transmis, prin intermediul Facebook, primăria Victoria.

În acțiune au fost implicați și copiii și tinerii de la Clubul Copiilor Victoria. 

La nivel național, campania a reunit peste 118.000 de voluntari, care au strâns gunoaiele în 125.000 de saci, potrivit unei prime estimări.

La acțiune au participat voluntari din 25 de județe: Ilfov, Bihor, Botoșani, Vâlcea, Mehedinți, Constanța, Timiș, Satu Mare, Hunedoara, Ialomița, Tulcea, Mureș, Olt, Argeș, Neamț, Dolj, Suceava, Brașov, Cluj, Giurgiu, Maramureș, Harghita, Bacău, Bistrița Năsăud, Teleorman.

Însă au fost voluntari care au participat la curățenie și din județele în care acțiunea nu a fost organizată la nivelul întregului județ precum Călărași, Dâmbovița, Prahova, Vaslui, Buzău.

Gorj va organiza acțiunea pe data de 28 septembrie, la fel ca Sibiu.

„Suntem bucuroși că de la an la an, voluntarii ne sunt în continuare alături, vor să trăiască într-o țară mai curată și contribuie activ prin participarea la Ziua Națională de Curățenie și printr-un comportament responsabil în fiecare zi. Le mulțumim pentru încredere și îi așteptăm alături de noi și la următoarele proiecte”, a declarat Ștefan Buciuc, președintele Let’s Do It, Romania!

Let`s Do It, Romania! mai notează că evenimentul „nu ar fi posibil fără organizatorii locali din fiecare județ. La nivel național, peste 200 de voluntari au contribuit la organizarea celei mai mari mișcări sociale din România”, arată https://letsdoitromania.ro.

La nivel internațional, peste 18.7 milioane de voluntari din 179 de țări au luat parte la cea mai mare mișcare civică de curățare a deșeurilor organizată vreodată – World Cleanup Day.

Sursă foto: Primăria Victoria.

Distribuie articolul:  
|

ȚARA FĂGĂRAȘULUI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.