ȚARA FĂGĂRAȘULUI 6 februarie 2020

Eveniment caritabil pentru dotarea Pediatriei din Făgăraș

de Administrator | 1879 vizualizări

„Totul pentru copii” are loc pe 28 martie

Fundația Comunitară Țara Făgărașului revine în sânul comunității cu un nou eveniment caritabil. De această dată, oamenii de bine se pot aduna în jurul strângerii de fonduri pentru dotarea noii secții de Pediatrie a Spitalului Municipal Făgăraș. În acest sens, sâmbătă, 28 martie, de la ora 18:00,  la Complexul Laguna Albastră, va avea loc evenimentul „Toți pentru copii!”.

Ne dorim o comunitate sănătoasă, iar copiii trebuie să beneficieze de condiții ideale de tratament. Aici, acasă, nu la Brașov sau Sibiu!

Este un apel pentru întreaga Țară a Făgărașului, deoarece Spitalul Municipal deservește întreaga zonă. Invitații care vor urca pe scenă au răspuns afirmativ, imediat. La fel și companiile cărora le-am solicitat sprijinul în acest demers. Avem încredere, așadar, că și restul făgărășenilor, indiferent că sunt părinți sau nu, se vor alătura campaniei și vor dona”, transmit organizatorii evenimentului.

Pe scena evenimentului „Toți pentru copii” vor concerta gratuit Dana Goleț, Adina Roșca și Cătălin Doinaș, Formația Analog & Cătălin Chiper, Sebastian Stan, Mirela Mănescu Felea și Marius Mateoi. 

Invitațiile se pot obține, în schimbul unei donații de 200 de lei/persoană, de la secretariatul Casei de Cultură, de luni până vineri, între orele 10.00 – 17.00. Firmele care vor să devină sponsori ai campaniei, pot obține mai multe informații la numărul de telefon: 0268 211929.

Persoanele care nu pot participa la eveniment au posibilitatea de a dona orice sumă doresc, în lei, în contul bancar cu numărul: RO42 RNCB 0472 1365 0835 0001, Banca Comercială Română, cu mențiunea „Fond Spital”.

Detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/174311497192496/

Distribuie articolul:  
|

ȚARA FĂGĂRAȘULUI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.