ȚARA FĂGĂRAȘULUI 19 martie 2019

Experiențe demne de Făgăraș scoase la licitație

de Administrator | 557 vizualizări

Organizația YouthBank Făgăraș pregătește a III-a ediție a Licitației de Experiențe. Ineditul eveniment va avea loc vineri, 22 martie, de la ora 18:00 la Crama Cetății Făgăraș. 

Printre experiențele pentru care făgărășenii vor putea licita se numără Cupa Forțelor Terestre, schimbare de look, curs de schi, o zi pe platourile de filmare, sesiune de realitate virtuală, ședință foto, tur şi degustare de vin la Crama Bauer, copilot de curse, zumba, o zi în biroul primarului, Mindfulness & Bodyfulness pe munte și altele. Evenimentul va fi presărat și cu momente artistice, mai spun organizatorii.

„În data de 22 martie, ora 18:00, YouthBank, împreună cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului, are onoarea de a vă invita în Crama Cetății Făgăraș, pentru a crea noi povești împreună, în continuarea celor din anii trecuți.

Așadar, sunteți așteptați să deveniți investitori în viitorul comunității făgărășene, licitând pentru experiențe dragi nouă, special alese pentru dumneavoastră.

În scopul unei desfășurări optime a organizării, avem nevoie de confirmarea prezenței cât mai curând posibil, fie în răspuns la adresa office@fundatiactf.ro, fie la numărul de contact 0743.875.272”, arată invitația lansată pe Facebook de YouthBank Făgăraș. 

Detaliile despre experiențe sunt disponibile pe pagina YouthBank Făgăraș, cât și pagina evenimentului.

„Fondurile generate prin acest eveniment vor fi folosite pentru susținerea educativă a liceenilor și pentru a finanța proiecte inițiate și implementate de către aceștia prin programul YouthBank”, arată și afișul evenimentului.

YouthBank este un program internațional de voluntariat cu și despre tineri, coordonat la nivel local de  Fundația Comunitară Țara Făgărașului.

Sursa foto: YouthBank Făgăraș. 

Distribuie articolul:  
|

ȚARA FĂGĂRAȘULUI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.