Festivalul Primăverii la Victoria

de Administrator | 676 vizualizări

Spring Fest are loc în fața Casei de Cultură

Orașul Victoria se pregătește de festivalul primăverii, Spring Fest. Evenimentul are loc în perioada 17 – 19 mai, iar activitățile se derulează pe platoul din fața Casei de Cultură. Printre invitați se numără și corul bărbătesc Armonia. Spectacolul va fi completat de concursuri, jocuri, parc de distracții și alte surprize, anunță organizatorii.

Primele două zile din eveniment vor fi dedicate muzicii pop -rock și folk, iar cea de-a treia folclorului.

Potrivit programului, acțiunea începe vineri, 17 mai, de la cu ora 17:00. Atunci, pe scenă vor urca talentații copii de la Clubul Copiilor din Victoria, coordonați de doamna Camelia Bertea, fetele din Kids Music Production, Vezuvius și ICAR.

Programul de sâmbătă debutează tot la ora 17:00 și spectacolul va fi asigurat de Mădălina Popa, Marius Bîrlodeanu, Cosmin Chelcea, Olimpiu Băcilă, Titus Constantin și RIFF.

Duminică seara, tot începând cu ora 17:00, scena va fi dedicată muzicii populare, iar printre artiștii invitați se numără Ansamblul Folcloric Cununa Arpașului, Olimpiu Băcilă, Maria Curticăpeanu, Ansamblul Folcloric Purtata Avrigului, Grupul Bărbătesc Cetina de Brad și Ioana Bogza. Tot atunci va oferi un regal muzical și grupul Armonia.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Victoria, în parteneriat cu Asociația Icar Music 2018 și Purolite. 

Sursă foto: Facebook/Casa de Cultură Oraș Victoria. 

Distribuie articolul:  
|

ȚARA FĂGĂRAȘULUI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.