ȚARA FĂGĂRAȘULUI 5 decembrie 2018

Moromeții 2, cel mai de succes film românesc, ajunge la Făgăraș

de Administrator | 451 vizualizări

Lungmetrajul ”Moromeții 2” cu Horațiu Mălăiele în rolul principal, va fi proiectat la Casa de Cultură din Făgăraș

Duminică, 9 decembrie de la ora 18.00 va avea loc la Făgăraș, proiecția celui mai așteptat film românesc din această perioadă, Moromeții 2, care continuă povestea familiei Moromete, din Săliștea-Gumești, avându-l în prim-plan pe fiul cel mic al lui Ilie Moromete, Niculae. Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el și cea de-a doua soție, Catrina, tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi.

Filmul readuce pe marile ecrane, după mai bine de 30 de ani, iubitele personaje ale lui Marin Preda, sub regia aceluiași Stere Gulea. Imaginea filmului este alb-negru și este semnată de Vivi Drăgan Vasile, unul dintre cei mai apreciați directori de imagine din România. 

„Moromeţii 2“ s-a lansat oficial în cinematografele din întreaga ţară în16 noiembrie, şi a adus după primul weekend peste 52.000 de spectatori în sălile din peste 50 de oraşe. Cel mai aşteptat film al anului a devenit şi cel mai mare succes de casă românesc din ultimii 25 de ani, până acum un număr total de 70.878 de spectatori urmărind filmul.

Biletele le puteți achiziționa de la Casa de Cultură Făgăraș, secretariat, etaj 1, de luni până vineri între 09.00 - 17.00. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Distribuie articolul:  
|

ȚARA FĂGĂRAȘULUI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.