ȚARA FĂGĂRAȘULUI 13 septembrie 2019

Paradă a portului popular și concert Aurel Tămaș, la Festivalul Păstrăvului

de Administrator | 1206 vizualizări

Sărbătoarea are loc în fața Cetății Făgăraș

Festivalul Păstrăvului Făgărășean ajunge și la Făgăraș în 21 și 22 septembrie. Activitățile se vor desfășura în fața Cetății, începând de sâmbătă, cu o paradă a portului popular. La eveniment, cei interesați vor putea găsi preparate delicioase din păstrăv, dar și o mulțime de programe artistice. Invitatul special al evenimentului este solistul de muzică populară, Aurel Tămaș.

Festivalul Păstrăvului debutează sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 16:45, odată cu parada. Deschiderea oficială este programată la ora 17:00. Pe scenă vor urca apoi Ansamblul Folcloric al copiilor din Făgăraș, Ansamblul Folcloric „Fii Brâncovenilor” Sâmbăta de Sus, Ansamblul Folcloric „Horița” din Lisa, Ansamblul Folcloric „Ceata Făgărașului”, dar și o mulțime de interpreți îndrăgiți, printre care Adina și Cătălin Doinaș, Ștefan Ramba, Georgiana Pătrânjel, Bogdan Georgescu și Mariana Șandru.

Duminică, sărbătoarea debutează tot la ora 17:00, iar pe scenă vor urca, rând pe rând, Ansamblul „Junii Hârseniului”, Ansamblul „Junii Becleanului”, Viorica Cerbu, Ansamblul Folcloric „Făgărașul”, Mioara Greavu, Mioara Marinca, Flaviu Florea și Formația Melodic, și, în final, Aurel Tămaș.

Concertul iubitului artist este programat de la ora 20:00.

La eveniment vor lua parte și meșteri populari. Iar pe lângă faptul că cei pofticioși vor putea gusta bucate alese, cei interesați vor putea urmări un show culinar live susținut de bucătarii de la Guerrila Cooking.

Festivalul Păstrăvului este organizat de Asociația Pro Cult Mărgineni și Păstrăvarii Făgărașului.

Distribuie articolul:  
|

ȚARA FĂGĂRAȘULUI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.