ȚARA FĂGĂRAȘULUI 12 aprilie 2019

Prefectul are program de audiențe la Victoria

de Administrator | 1340 vizualizări

Orașul Victoria este inclus în prima etapă a audiențelor pe care prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu, le va organiza în teritoriu. Astfel, cei care vor să stea de vorbă cu prefectul o vor putea face pe 18 aprilie, după o înscriere prealabilă.

„Persoanele interesante se pot înscrie la audiențele în teritoriu acordate de către prefectul județului, prin apelare la numărul de telefon 0268/419.277 sau prin e-mail: cristina.fertu@prefecturabrasov.ro, precizând numele și prenumele, locația pentru care optează și problema pentru care solicită audiența, pe scurt”, informează Instituția Prefectului, prin intermediul Facebook.

Persoanele interesate se pot înscrie până cel târziu în preziua datei stabilite pentru acordarea audiențelor.

Ne dorim să fim cât mai aproape de cetățenii din toate comunitățile județului, pentru a le afla problemele, iar în măsura în care va fi posibil, conform competențelor instituționale, să ne aducem aportul la rezolvarea lor. Pe această cale, amintim brașovenilor din toate colțurile județului că facem permanent eforturi pentru a-i proteja și a le crește calitatea vieții și prin eliminarea problemelor de ordin juridic și administrativ”, a declarat prefectul Marian Rasaliu, potrivit aceleiași surse.

Rasaliu informează totodată că va acorda audiențe în teritoriu în toată perioada aprilie – octombrie 2019. În prima etapă, pe lângă Victoria, și localitatea Rupea este inclusă în traseu, acestea fiind localitățile cele mai îndepărtate de municipiul reședință de județ. Aici audiențele vor avea loc în data de 11 aprilie.

Distribuie articolul:  
|

ȚARA FĂGĂRAȘULUI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.