ȚARA FĂGĂRAȘULUI 30 martie 2020

S-a lansat fondul „Toți pentru Victoria”

de Administrator | 1010 vizualizări

Fundația Comunitară Țara Făgărașului a lansat un nou apel pentru strângere de fonduri. De această dată, demersul se îndreaptă către orașul Victoria.

La inițiativa unor oameni cu suflet, Fundația Comunitară Țara Făgărașului lansează apelul la începerea donațiilor pentru fondul „Toți pentru Victoria! (COVID-19)”.

Camelia Bertea, Simona Rodica Morariu, Angelica Lazăr și Maria Alina Banciu demarează acest proiect cu strângere de fonduri destinate semenilor noștri din orașul Victoria.

În contextul actual al înmulțirii cazurilor de îmbolnăviri cu virusul COVID-19 pe tot teritoriul României, noi vrem să ne arătăm solidaritatea față de comunitatea din orașul Victoria și implicarea în rezolvarea nevoilor acesteia.

Contribuțiile se pot face online, prin donație directă pe site-ul Fundației Comunitare Țara Făgărașului (selectând Fond Victoria) http://fundatiactf.ro/donatii-online/ sau prin virament bancar în contul IBAN RO42RNCB0472136508350001 (pentru lei) sau IBAN RO90RNCB0055136508350005 (pentru USD), al Băncii Comerciale Române.

Mai mult ca oricând e vremea faptelor cu rost!”, arată apelul publicat pe Facebook. 

Mai multe informații aflați aici: https://fundatiactf.ro/fonduri/fondul-victoria/. 

Distribuie articolul:  
|

ȚARA FĂGĂRAȘULUI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.