ȚARA FĂGĂRAȘULUI 1 octombrie 2019

Premianții Galei Comunității Țării Făgărașului sunt chemați la apel!

de Administrator | 1009 vizualizări

Nominalizările se pot face până în data de 4 noiembrie

Fundația Comunitară Țara Făgărașului a lansat marți, 1 octombrie, apelul pentru nominalizările la Gala Comunității Țării Făgărașului 2019. Termenul limită este 4 noiembrie. Gala Comunității va avea loc în 22 noiembrie, la Crama Cetății Făgăraș.

„Prin Gala Comunității Țării Făgărașului, dorim să îi premiem pe cei care fac fapte bune, să ne inspirăm din viziunea și modul lor de implicare, să arătăm că în Țara Făgărașului există o societate activă și din ce în ce mai implicată. Ajutaţi-ne să îi cunoaştem!

Nominalizările şi auto-nominalizările pot fi înscrise prin completarea formularului de înscriere până la data de 4 noiembrie 2019”, transmite Fundația, prin intermediul Facebook.

Nominalizările se fac online, pe site-ul http://galacomunitatii.fundatiactf.ro/nominalizeaza/.

Cine poate fi nominalizat

Potrivit paginii oficiale a evenimentului, nominalizate la această Gală pot fi organizațiile non-profit, firmele, grupurile de inițiativă sau persoanele fizice care:

  • au desfășurat programe de implicare în comunitate în perioada propusă pentru nominalizări, anume 1 ianuarie 2018 – 30 septembrie 2019;
  • au oferit donații sau sponsorizări financiare sau materiale;
  • au avut o contribuție individuală remarcabilă prin mobilizarea altor oameni, instituții și resurse, s-au remarcat ca lideri în campanii de atragere de fonduri, voluntariat sau implicare socială;
  • au desfășurat programe de strângere de fonduri în beneficiul unei organizaţii sau cauze din Țara Făgărașului.

În cadrul Galei, premianții vor fi aleși în funcție de următoarele categorii: „Voluntarul Anului”, „Din pasiune pentru”, „Colegul implicat”, „Compania implicată”, „Liderul care schimbă lumea”, „Proiectul anului”, „Echipa anului”, „Promotor al artei, culturii și tradițiilor în Țara Făgărașului”, „Povești și povestitori care inspiră”, „Bunătatea care schimbă lumea”, „Impact în comunitate”, „Promotor al mediului natural”, „Promotor al excelenței în educație”.

Gala Comunității Țării Făgărașului se organizează din doi în doi ani. Aceasta este a doua ediție, primul eveniment s-a organizat în 24 noiembrie 2017. Atunci, juriul a avut de ales între 97 de nominalizări pentru cele 14 categorii.

Evenimentul este organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului, cu sprijinul Primăriei Municipiului Făgăraș și Cetatea Făgăraș.

Distribuie articolul:  
|

ȚARA FĂGĂRAȘULUI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.