ȚARA FĂGĂRAȘULUI 10 octombrie 2018

Ziua Educației Nonformale, sărbătorită la Lisa

de Administrator | 439 vizualizări

Copiii și tinerii din Țara Făgărașului sunt așteptați sâmbătă, 13 octombrie la Lisa pentru a participa la ateliere experimentale și observații astronomice.

Împreună cu preotul și preoteasa din sat, care este și profesoară de biologie, dar și alături de copiii din localitate, tinerii din țara Făgărașului vor sărbători Ziua Educației Nonformale. Vor avea loc experimente în cadrul atelierelor de biologie, iar seara se vor putea uita prin telescop, pentru observații astronomice ale planetelor și constelațiilor. Atelierele vor fi coordonate de profeasoara de biologie Dudan Cristina și preotul Dudan Sergiu.

Activitățile acestea reprezintă continuarea celor desfășurate în luna septembrie, în parteneriat cu profesoara de astronomie Anca Marian din Blaj, în cadrul proiectului „Iarba verde de acasă“, ediția a II-a, finanțat prin Fondul Științescu și gestionat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului.

Ziua Educaţiei Nonformale este o iniţiativă a Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, prin programul Tineret în Acţiune.

Distribuie articolul:  
|

ȚARA FĂGĂRAȘULUI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.