TURISM 27 septembrie 2018

O nouă activitate de agrement la Făgăraș: paintball

de Administrator | 1316 vizualizări

La Făgăraș se deschide primul teren de paintball din zonă

Cei pasionați de împușcături și de senzații tari vor avea ocazia să se distreze la noul teren de paintball din Făgăraș. Acesta își deschide porțile sâmbătă, 29 septembrie și este amplasat pe un teren de sport amenajat special pentru această activitate, lângă fabrica Arplama.

Făgărășenii care vor să evadeze din cotidian și să încerce paintball-ul, vor plăti 50 lei de persoană, preț care presupune intrarea la teren, echipamentul și 200 de bile, timpul fiind nelimitat.

Paintball este un sport extrem la care jucătorii participă individual sau în echipă. Scopul jocului este eliminarea adversarilor prin marcarea lor cu capsule din gelatină umplute cu un amestec colorat pe bază de apă (denumite paintballs – bile cu vopsea). La impactul cu un obiect, bila se sparge iar continutul se împrăștie si marchează cu vopsea locul respectiv.

Acest joc este practicat și la nivel de sport profesionist. Implică competiții naționale și internaționale, echipe profesioniste, ligi, etc. Paintball-ul este practicat pe terenuri exterioare sau interioare de dimensiuni variate. Un teren de joc este presărat cu obstacole naturale sau artificiale pe care participanții le folosesc pentru a se ascunde. În funcție de tipul de joc, o partidă se poate desfășura în căteva minute sau chiar în câteva zile, în cazul jocurilor de tip scenariu. Paintball-ul a fost jucat pentru prima oară în anul 1981, în SUA.

sursă foto: Paintball Făgăraș

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.