VEȘTI BUNE 30 ianuarie 2020

Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, Jojo și alții, într-un spectacol la Făgăraș

de Administrator | 803 vizualizări

Casa de Cultură Făgăraș aduce sâmbătă, 29 februarie 2020, de la ora 19.00 un nou spectacol pentru iubitorii de teatru. Comedia „Diagnostic Rezervat” îi are în distribuție pe Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, Cătălina Grama (Jojo)/Doina Teodoru, Claudiu Maier, Damian Victor Oancea, 1Q Sapro și Teodor Sofian.

„Un accident de bicicletă, un jaf armat și o valiză cu trei milioane de lire sterline pe care toata lumea o caută. Acestea sunt ingredientele principale ale piesei de teatru ”DIAGNOSTIC REZERVAT” , o comedie extraordinară adaptată după textul autorului francez Jean Pierre Martinez, care îi aduce laolaltă pe Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, Cătălina Grama (Jojo)/Doina Teodoru, Claudiu Maier, Damian Victor Oancea, 1Q Sapro și Teodor Sofian. O distribuție de excepție care promite două ore de hohote de ras, într-un carusel al schimbărilor de situație și al evenimentelor neprevăzute.

Pregătiți-vă de un text savuros și de un recital actoricesc pe măsură, care vă vor aduce voie bună si multă poftă de viață!”, transmit organizatorii. 

Preț bilet 40 LEI. Informații și rezervări la tel. 0268 211 929. Biletele le puteți achiziționa de la secretariatul Casei de Cultură Făgăraș de luni – vineri între orele 10.00 – 17.00.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.