VEȘTI BUNE 15 februarie 2019

Aproape 3,5 milioane de lei pentru noi investiții la Făgăraș

de Administrator | 666 vizualizări

În municipiul Făgăraș vor începe, cel târziu în luna aprilie, noi lucrări de modernizare a infrastructurii. Concret, este vorba despre extinderea canalizării pe mai multe străzi din oraș. Investiția se cifrează la aproape 3,5 milioane de lei.

Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), iar proiectul vizează străzile Salcâmului și Hurezului.

Prin execuția proiectului “EXTINDERE CANALIZARE ÎN MUNICIPIUL FĂGĂRAȘ” – proiect cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) în valoare de 3.487.000 lei, se va extinde rețeaua de canalizare pe străzile Salcâmului și Hurezului. Cele două străzi nu au fost racordate până în prezent la rețeaua publică de canalizare, existând riscul infestării apei freatice de suprafață.

Pe lângă beneficiul adus locuitorilor străzii Salcâmului, rețeaua de canalizare va fi extinsă până în strada Negoiu. In acest fel, se creează și posibilitatea extinderii investițiilor existente precum și noi investiții în zona franceză, canalizarea fiind una din cele mai importante condiții pentru orice investiție.

Pentru strada Hurezului, rețeaua de canalizare va fi extinsă până în limita administrativă a Municipiului Făgăraș.

Pentru acest proiect a fost încheiată licitația pentru proiectare și execuție urmând ca cel târziu în luna aprilie să înceapă lucrările”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul Gheorghe Sucaciu.

Zilele trecute, edilul anunța prin același mijloc de comunicare că alte aproape 22 de milioane de lei vor fi investiți în reabilitarea Cetății Făgărașului, datorită unui alt proiect câștigat, de această dată pe fonduri europene.

Ambele anunțuri s-au încheiat cu un mesaj similar: „Revenim cu noi informări în cursul săptămânii”.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.