VEȘTI BUNE 25 septembrie 2018

Autoritățile din Făgăraș invită cetățenii la dialog pe Facebook

de Administrator | 363 vizualizări

Astfel se încurajează libertatea de exprimare

Primăria Municipiului Făgăraș a creat la mijlocul lunii septembrie o pagină de Facebook, numită „Azi în Făgăraș” cu scopul de a promova toate acțiunile întreprinse de autorități și partenerii săi, dar totodată și pentru a deschide comunicarea online cu cetățenii. Asta cu toate că deja există o pagină de Facebook a Primăriei.

„Azi în Făgăraș” este un grup public de dialog care își propune informarea corectă și în timp real despre activitățile desfășurate de instituțiile din orașul nostru. Toate acțiunile întreprinse de autoritățile făgărășene vor fi făcute publice pentru ca locuitorii să fie foarte bine informați. Orice sugestie, opinie este bine venită si încurajăm exprimarea liberă a cetățenilor. Ne-am propus ca Făgăraș sa devină un oraș modern, în care să ne facă plăcere să locuim, asemeni orașelor dezvoltate din Europa. Haideți să contribuim împreună la dezvoltarea orașului nostru!”, arată descrierea publicată pe pagina nou înființată.

În câteva săptămâni de la deschidere, pagina a adunat peste 930 de aprecieri. Aici, nu doar făgărășenii, ci lumea întreagă poate să vadă frumusețile municipiului, prin imaginile distribuite, dar și activitățile care se derulează în comunitățile din zonă.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.