VEȘTI BUNE 5 martie 2019

„Aventuri cu Dl. Goe” la Casa de Cultură Făgăraș

de Administrator | 388 vizualizări

Un nou spectacol dedicat copiilor ajunge în fața făgărășenilor 

Casa de Cultură Făgăraș găzduiește miercuri, 6 martie 2019, de la ora 11:00 un nou spectacol adresat copiilor: „Aventuri cu Dl. Goe”. Activitatea se derulează sub egida Ateneului din Iași. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Un geniu al comicului, Caragiale reflectă în cel mai fidel mod, în contextul actual, realități legate de incultură, caractere și educație, desăvârșind teatrul de satiră socială.

În an centenar, Ion Luca Caragiale ne provoacă să medităm asupra comicului, să descoperim printre hohotele de râs, tristețea eternelor probleme comportamentale, și mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecții de viață, atât de vii și de actuale.

Universul lui Caragiale este de fapt un spectacol etern, ce punctează cu umor defectele societății noastre, cu scopul de a le îndrepta, imaginația fiind cheia ce deschide un univers nemaivăzut”, spune, despre spectacol, regizorul Iulian Sandu.

Regia – Iulian Ioan Sandu;

Adaptare text – Izabela Oancea;

Muzica – Sorin Oancea;

Alexandra Macovei – DL Goe;

Alexandra Paftală – Mamița;

Ana Hegyi – Mam Mare;

Dumitru Florescu – Georgescu/Profesorul;

Cezara Fantu -Țaca/Anibal;

Daniel Onoae – Lefter Popescu/Otopeanu;

Arun Cotic – Controlorul. 

Premiera spectacolului a avut loc în 16 iunie 2018 la Ateneul din Iași, ca parte a suitei de spectacole din „Stagiunea celor 100 de ani”, dedicate Anului Centenar. 

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.