VEȘTI BUNE 11 septembrie 2019

Ceremonial și paradă a pompierilor la Cetatea Făgăraș

de Administrator | 650 vizualizări

Pompierii de la ISU Brașov vor marca Ziua Pompierilor din România și în Făgăraș, printr-un ceremonial și paradă cu forţe şi mijloace la Cetate. Activitățile vor avea loc vineri, 13 septembrie a.c., începând de la ora 11.00.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov va amenaja și puncte mobile de informare preventivă şi se vor distribui materiale informative cu reguli şi măsuri specifice de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă, pe tipuri de riscuri.

Tot vineri, în intervalul orar 10.00 – 14.00, se va organiza Ziua Portilor deschise la sediile subunităţilor de pompieri din judeţul Brașov. Pompierii au pregătit o expoziţie cu tehnica aflată în dotare şi cu accesoriile folosite la intervenție.

Activitățile continuă sâmbătă, 14 septembrie, dar în alte locații din județ. Începând cu ora 12.00 se vor desfășura exerciții demonstrative și concursuri pentru copii în spațiul special amenajat din parcarea Coresi Shopping Resort din Brașov, iar începând cu ora 10.00 în fața Primăriei din localitatea Zărnești.

Anual, la data de 13 septembrie se celebrează Ziua Pompierilor din România, eveniment important în viața și activitatea salvatorilor pentru că se marchează 171 ani de la prima mare implicare a pompierilor militari în luptele de apărare a poporului român împotriva cotropitorilor străini.  

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.