VEȘTI BUNE 9 septembrie 2019

Concert caritabil în beneficiul Fundației HOSPICE Casa Speranței

de Administrator | 740 vizualizări

„Andrieș iese la pensie” este dedicat copiilor și adulților afectați de o boală incurabilă

Îndrăgitul artist Alexandru Andrieș a inclus  Brașovul în turneul său „Andrieș iese la pensie”, concertul de la Brașov fiind dedicat copiilor și adulților afectați de o boală incurabilă aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței.

Pe 7 octombrie, la Sala Patria, de la ora 20.00, Alexandru Andrieș va concerta alături de Berti Barbera, Călin Grigoriu, Ioana Mîntulescu și Sorin Romanescu. Toate încasările concertului de la Brașov vor fi donate fundației HOSPICE Casa Speranței, muzicianul fiind un vechi prieten și susținător al acestei cauze.

Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș a lansat  peste 80 de materiale discografice în ultimii 35 de ani și a susținut peste 3.000 de concerte.

Alături de muzicienii care-i vor fi alături, Alexandru Andrieș ne promite un concert din care nu vor lipsi piesele de rezistență, dar nici cântecele noi. În plus, artiștii au înregistrat special pentru acest turneu două albume, pe care admiratorii le vor putea achiziționa exclusiv la concert.  

Bilet: 75 Lei - donație ce asigură o participare gratuită a unui copil in centrul de zi al Fundației (transport, prânz, activități educaționale și recreative)

Biletele se pot achiziționa online, pe spectacolebrasov.ro, la casa de bilete a Sălii Patria, Libraria ST. O Iosif, sau la sediul HOSPICE Casa Speranței de pe Str. Sitei nr 17A.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.