VEȘTI BUNE 18 martie 2019

Concert Direcția 5 la Făgăraș

de Administrator | 414 vizualizări

Îndrăgita formație pop-rock Direcția 5 concertează în această săptămână, mai exact sâmbătă, 23 martie, la Casa de Cultură Făgăraș. Evenimentul „În culori” face parte din turneul național „Muzică, flori și poezie”. 

„În cenușiul lumii noastre cotidiene, Direcția 5 aduce încă o dată bucurie în viața noastră cu un concert extraordinar la Casa Municipală de Cultură din Făgăraș: „În culori”.

Trupa românească cu cele mai frumoase balade rock de dragoste vă propune în această primăvara un spectacol în care puteți retrăi emoția marilor lor hit-uri: „Îți mulțumesc“, „Dacă ai ști“, „Ești stilul meu”, „Am nevoie de tine”, „Superstar”, „Și ce dacă“, „Ce mai faci“ și „Forever Love“.

Dacă vreți să vă arătați simpatia pentru dorința și perseverența trupei Direcția 5 de a aduce bucurie în viața fiecăruia, purtați ceva „În culori” atunci când veniți la spectacol”, arată textul evenimentului public de pe Facebook, dar și descrierea de pe IaBilet.ro

Accesul la concert se va face începând cu ora 19:00, iar evenimentul este programat să înceapă la ora 19:30. 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Programul turneului arată că înainte să ajungă la Făgăraș, Direcția 5 concertează la Târgu Jiu, apoi la Brașov. După Făgăraș, formația va ajunge la Curtea de Argeș, dar și în alte orașe din țară. Turneul a început în 14 februarie și se va încheia în decembrie. 

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.