VEȘTI BUNE 9 iulie 2020

Container de decontaminare la Spitalul Municipal Făgăraș, cumpărat de Fundația pentru SMURD

de Administrator | 1059 vizualizări

Un container pentru decontaminare, care va fi folosit de echipajele SMURD și SAJ Brașov a fost amplasat recent în curtea Spitalului Municipal Făgăraș. Investiția s-a realizat cu ajutorul Fundației pentru SMURD, anunță ISU Brașov.

Cu ajutorul Fundației pentru S.M.U.R.D. a fost achiziționat un container de decontaminare care a fost amplasat în curtea Spitalului Municipal Făgăraș.

Containerul de decontaminare este disponibil atât pentru echipajele SMURD, cât și pentru echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Brașov, pentru decontaminarea personalului și a echipamentelor.

Acesta este util pentru minimizarea riscului de contaminare cu noul coronavirus atât în rândul salvatorilor expuși zilnic unui astfel de pericol, cât și în rândul pacienților care beneficiază de servicii medicale de urgență în județul Brașov.

Mulțumim pe această cale încă o dată Fundației pentru S.M.U.R.D. pentru sprijinul acordat atât în această perioadă dificilă, dar și cu alte ocazii, fiind mereu aproape de nevoile salvatorilor brașoveni”, a transmis ISU Brașov.

Sursa foto: ISU Brașov. 

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.