VEȘTI BUNE 20 martie 2019

Corina Dănilă și alți actori renumiți, în „D’ale Carnavalului”, la Făgăraș

de Administrator | 1040 vizualizări

Casa de Cultură din Făgăraș găzduiește luni, 8 aprilie 2019, de la ora 19:00, spectacolul „D’ale Carnavalului”. Comedia plină de suspans a lui I. L. Caragiale, o producție Teatrul Principal București, aduce în scenă actori cunoscuți precum Dan Tudor, Manuela Hărăbor, Tudorel Filimon, Corina Dănilă și alții.  

În haine noi, cu pasiuni amoroase zgomotoase, cu bilețele de amor rătăcite, cu amante iubitoare și amanți răzbunători și, nu în ultimul rând, cu o distribuție excelentă și o regie ingenioasă.

Din distribuție fac parte actori cunoscuți, precum: Dan Tudor, Manuela Hărăbor, Tudorel Filimon, Corina Dănilă, Gabriel Fătu, Florin Dobre, Ionuț Gurgu, Marius Furtună sau Vlad Valciu. Regia: Dan Tudor. Scenografia: Corina Grămoșteanu”, arată textul de promovare al evenimentului.

Intrarea la spectacol se face pe bază de bilet, care costă 40 de lei (preț redus la 30 de lei - pentru locurile din rândurile N - R). Acestea pot fi achiziționate de la Casa de Cultură Făgăraș, secretariat, etaj 1, de luni - vineri, între 09.00 - 17.00.

Alte informații și rezervări la tel. 0268 211 929.

Actrița Corina Dănilă a mai fost prezentă și anul trecut, în noiembrie, pe scena Casei de Cultură Făgăraș, în comedia romantică „Totul despre femei”, spectacol propus de Teatrul Arte dell’Anima, pe textul scris de Miro Gavran.

Sursă foto: Facebook/Casa de Cultură Făgăraș. 

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.