VEȘTI BUNE 4 iunie 2020

Cum pot tinerii să transforme presiunea în pasiune

de Administrator | 1256 vizualizări

În ajutor le vine un nou demers al organizației YouthBank

Ce vrei să faci când crești  mare?” este întrebarea atât de frecvent auzită de tineri, că uneori induce stres și teamă. Dar, din fericire, în sprijin vine organizația YouthBank Făgăraș. Voluntarii de aici pregătesc o serie de webinarii de consiliere vocațională, care va fi adaptat în funcție de nevoile liceenilor făgărășeni.

Chiar dacă timpul pare-n loc, unele decizii nu se amână.

A fost ușor să devenim adepți ai procastinării, în fiecare formă a sa, în ultimele luni. Ne-am adaptat responsabil și cum am putut la noul mod de viață. Acum realizăm și că aceasta merge înainte: fie că în curând începi liceul, fie că peste câteva luni intri în anul terminal, va trebui să alegi ce drum vrei să-ți creezi, începând cu facultatea.

Hai să transformăm împreună presiunea în pasiune!

Vrem să creăm programul de consiliere vocațională potrivit pentru tine și interesele tale, în confortul propriei tale case: de la discuții deschise cu profesionaliști despre provocările fiecăruia dintre noi, la un dialog direct cu persoane ce practică profesiile care îți sună bine.

Pentru a face primul pas împreună, completează acest formular: https://forms.gle/BgURAVGpXc9bk9kg9”, se arată pe pagina de Facebook a organizației Youth Bank Făgăraș.

Prin completarea chestionarului, tinerii pot oferii direcții de viitor pentru proiect.

Cum scopul nostru este de a organiza un program pe nevoile și interesele tinerilor, vom lua în considerare propunerile lor. Acestea ne vor ajuta în a alege ce oameni să invităm într-o serie de webinare deschise tuturor pentru un dialog direct cu practicieni din acele domenii. În aceste webinare, tinerii ar avea șansa de a afla informații direct de la sursă și de a-și adresa curiozitățile. Ne propunem să putem realiza o conexiune între tineri și profesii mai rar întâlnite sau cunoscute, pentru ca aceștia să poată realiza multitudinea de opțiuni de care dispun pentru a-și urma pasiunile”, a spus, pentru Vești Bune din Țara Făgărașului, reprezentantul YouthBank, Ștefania Pică.

Chestionarul va fi disponibil până spre sfârșitul săptămânii viitoare, ne-a mai spus aceasta.

YouthBank este un program internațional de voluntariat cu și despre tineri găzduit la nivel local de către Fundația Comunitară Țara Făgărașului. 

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.