VEȘTI BUNE 9 decembrie 2019

„Dădaca rebelă” vine la Casa de Cultură Făgăraș

de Administrator | 557 vizualizări

Casa Municipală de Cultură din Făgăraș aduce un nou spectacol publicului iubitor de teatru. Sâmbătă, 14 decembrie 2019, de la ora 17.00 copiii, bunicii și părinții sunt invitați la piesa de teatru „Dădaca rebelă”.

În lumea teatrului poveşti se nasc în orice clipă. Un suflu doar şi personaje se animă jucând la rândul lor păpuşi. Gata să-şi spună ce-au pe suflet, ele istorisesc în grabă întâmplări mai mult sau mai puţin miraculoase, din care alţii-or trage-nvăţăminte şi foloase.

O casă-ntoarsă pe dos, un tată agitat şi disperat, cu-o droaie de copii, se-ncearcă a fi puse la punct de bone condamnate să înlocuiască lipsa mamei. O ultimă speranţă, în lungul şir de abandonuri şi marea de nelinişti. Matilda. Bona supremă, ciudată de-ţi stă mintea-n loc, dădacă de dădacă, leac amar menit a le veni de hac năbădăioaselor odrasle ale lui Block.

Micii devoratori de bone, Liza, Pete, Jan-Marry (gemenii), cu George-n frunte, îşi află în Matilda adversar neaşteptat, bizar, şi greu şi de mistuit dar şi mai greu de biruit. Pe alte fronturi, alte bătălii: Mătuşa cea bogată dispusă să-i ajute în schimbul unei nepoate are cu tatăl lor, dispute. Ei cu mătuşa, alt război în care şi dădaca se implică. Cu tatăl, lupta îndelungată se va-ncheia … cu-mbrăţişări.

Matilda se dovedeşte-a fi, deşi zurlie şi rebelă, o dăscăliţă fermă dar şi belă. Iar lecţia predată în trei paşi, cu iartă-mă, te rog şi mulţumesc, ajunsă în final, firesc, este cântată-n cor de-armata copiilor … şi chiar, a spectatorilor!”, transmit organizatorii evenimentului.

Intrarea se face pe bază de bilet, care costă 10 lei. Informații și rezervări la tel. 0268 211 929.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.