VEȘTI BUNE 31 iulie 2020

Două spații de cazare și sala de muzică de la Clubul Copiilor Victoria, renovate

de Administrator | 893 vizualizări

Clubul Copiilor Victoria se reînnoiește. Recent au fost încheiate lucrările de renovare în două dormitoare, dar și în sala de muzică. Pentru unul dintre dormitoare a fost cumpărat și mobilierul necesar, iar sala de muzică a beneficiat, în primul rând, de o schimbare a parchetului. Investițiile s-au făcut prin sponsorizări, în care este inclus un fond de 3.000 de dolari, oferit de compania Purolite din Victoria prin Laboratorul de Fapte Bune.

Chiar dacă e vară și e pandemie, iar activitățile cu copiii sunt sistate, treaba la Clubul Copiilor din Victoria nu este pusă pe pauză. Aici se derulează lucrări de renovare și amenajare pentru a-i întâmpina cum se cuvine pe elevi, atunci când va fi cazul.

Pentru prima dată, instituția și-a amenajat acum două săli pentru spațiu de cazare, dintre care unul și mobilat cu această ocazie, care vor avea rolul de a găzdui, pe viitor, invitați din țară, parteneri și colaboratori ai Clubului Copiilor, în multiplele activități pe care le desfășoară.

Dacă nu demult sala de muzică a fost dotată cu echipament tot printr-o sponsorizare  de la Purolite, prin Laboratorul de Fapte Bune, inițiativa companie de finanțare a proiectelor locale din Țara Făgărașului, acum a venit timpul spațiului care le găzduiește să fie adusă la standarde mai înalte.

Au fost renovate două săli, care au căpătat destinația de spațiu de cazare pentru elevi, când se desfășoară concursuri, pentru că nu există o locație permanentă de cazare. Deci aici vor fi cazați copii care vin din țară la concursurile organizate de Clubul Copiilor. Pe lângă aceste două săli a fost renovată și dotată cu parchet și sala de muzică. De asemenea, am achiziționat un dormitor. Am fi vrut să se mobileze ambele camere, dar am renunțat pentru că am preferat să renovăm sala de muzică, pentru că arăta deplorabil”, ne-au spus reprezentanții instituției.  

La Clubul Copiilor Victoria sunt înscriși peste 820 de elevi, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani.

Chiar dacă încă nu se știe când se vor relua aici activitățile, coordonatorii instituției le recomandă acestora să se bucure de apropierea din familie, să încerce să cunoască mai îndeaproape natura, să aibă o atitudine pozitivă în general, pentru că la un moment dat totul va fi din nou bine.

Le transmitem că ne este dor enorm de ei, pentru că noi în perioada asta am fi avut activități de vară, tabere organizate și diverse activități, care, din păcate s-au suspendat. Dar asta nu înseamnă că noi suntem cu gândul la ei”,  au punctat aceștia.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.