VEȘTI BUNE 12 iunie 2019

Drumul Beclean – Voivodeni va fi reabilitat

de Administrator | 712 vizualizări

Consiliul Județean Brașov face un nou pas înainte în reabilitarea drumului DJ 109 – Beclean – Luța – Ludișor. Autoritățile au publicat pe SICAP (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare a achizitiilor publice) anunțul pentru proiectare și execuție a tronsonului în discuție. 

Documentaţia tehnică aferentă acestui proiect a fost deja elaborată, iar în şedinţa de plen a Consiliului Judeţean Braşov din 20 februarie au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici aferenţi acestei investiţii.

Obiectul procedurii de achizitie este atribuirea contractului de proiectare si executie lucrari pentru obiectivul „PT + execuţie Modernizare și reabilitare drum județean DJ 109 Beclean – Luța – Ludișor km 0+000– 8+000”.

Lucrarea cuprinde proiectarea, execuția și asistența tehnică a proiectantului pentru modernizarea și reabilitarea drumului județean c, drum în lungime de 9,084 km care leagă localităţile Beclean –Luţa – Ludişor – Voivodeni, reabilitarea unui pod și construirea a două poduri noi. Contractul cuprinde și proiectare și execuție deviere/protejare rețele utilități.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei judeţene, pe toată lungimea, starea DJ 109 este necorespunzătoare clasei tehnice din care face parte, prezentând degradări, gropi şi făgaşe în care stagnează apa.

În zonele extravilane, drumul este pietruit, iar în intravilanul localităţilor Luţa, Ludişor şi Voivodeni artera este asfaltată.

Valoarea totala estimată este de 21.445.804 de lei. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 iulie 2019, ora 15.00.

Sursa: newsbv.ro

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.