VEȘTI BUNE 29 mai 2019

Festival cu zeci de artiști la Aeroportul Brașov

de Administrator | 503 vizualizări

Pe lângă concerte, pe pista viitorului aeroport va avea loc și un spectacol aviatic, dar și o mulțime de alte activități 

Aerodromul Ghimbav va fi, în weekendul 31 mai – 2 iunie, gazda primei ediții a festivalului Iron Dragons. Printre artiștii invitați la activități se numără Kristian Nairn, aka Hodor din Game of Thrones, Zwette, Pascal Jr., The Motans, Jack Perry, Șuie Paparude sau Paul Damixie. Pe lângă concerte, la festival vor avea loc spectacole aviatice, salturi cu parașuta, degustări de vinuri, street food, zboruri cu balonul sau spectacole de lumini. Intrarea la Iron Dragons 2019 este liberă.

„Startul se va da vineri, în Piața Sfatului, cu un concert extraordinar al Fanfarei Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” și Filarmonicii Brașov. Continuăm show-ul la Ghimbav . (...) Principalele atracții: ● dronă de un milion de euro la cortul Academiei Forțelor Aeriene Henri Coandă ● plimbări cu balonul cu aer cald ● salturi în tandem cu parașuta ● strong men corner – susținut de Silviu Udrea, participantul la Strongman Champions League România, și coechipierii săi ● trupe și dj români și internaționali ● show aviatic.

Vedetele zilei de 1 iunie vor fi copiii. Ei vor avea la dispoziție un simulator de zbor, loc de joacă și un trenuleț turistic. Nu vor lipsi nici momentele lor glorie: un campionat de fotbal și primul campionat de Airsoft din Brașov, ambele organizate cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean.

Câștigătorii Olimpiadelor Internaționale vor primi plimbări gratuite cu balonul și avionul și premii din partea sponsorilor festivalului.

Show-ul aviatic va avea loc duminică, pe 2 iunie, și este oferit de Forțele Aeriene Române, în parteneriat cu Aeroclubul României şi cu Şcoala Superioară de Aviaţie.

Vă mulțumim pentru susținere și nu uitați: unde suntem mulți, aeroportul se construiește!”, arată comunicatul de presă al evenimentului, publicat pe pagina de Facebook a Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

Detalii și regulament de participare la festival pe www.irondragons.ro/regulament și pe www.facebook.com/irondragonsfestival.

Evenimentul este organizat de Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, Aeroclubul României, Consiliul Județean Brașov, Primăria Brașov , Primăria Ghimbav, Primăria Cristian, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, iar co-organizator este Belvedere HoReCa.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.