VEȘTI BUNE 25 aprilie 2019

Festivalul Narciselor din Șercaia, programat mai devreme

de Administrator | 1128 vizualizări

Festivalul Narciselor din Poiana Narciselor de la Vad, Șercaia va avea loc anul acesta duminică, 12 mai. Printre artiștii invitați să cânte pe scena evenimentului se numără interpretul de muzică populară, Ionuț Fulea, dar și Ansamblul Folcloric Făgărașul și alți artiști locali. 

Festivalul Narciselor este organizat anul acesta de Asociația Procult Mărgineni, în parteneriat cu Primăria Șercaia. Evenimentul este finanțat printr-un proiect european, care își propune să promoveze turistic mai multe zone din Țara Făgărașului.  

„Anunțăm pe această cale că în data de 12 mai 2019, la Poiana Narciselor - Vad, va avea loc Festivalul Narciselor, organizat de Asociația PROCULT Mărgineni, în parteneriat cu Primăria Șercaia. Evenimentul, împreună cu un seminar pe teme de promovare turistică cu specialiști în turism din țară, este parte a proiectului: „Inițializarea traseelor turistice pe teritoriul GAL Răsăritul Țării Făgărașului, constituirea de trasee tematice, auto, pedestre, ecvestre și cicloturism, informarea turiștilor, și promovarea potențialului turistic al zonei”, accesat de Asociația Procult Mărgineni.

Acest proiect este finanțat 100% din fonduri europene, și sperăm să aducă plus valoare zonei, prin promovarea potențialului turistic, a frumuseților zonei, și creșterea numărului de turiști. Evenimentul va include, pe lângă spectacole artistice la scenă, târg de produse tradiționale, atelier de creație pentru copii, meșteșugari și bineînțeles posibilitatea vizitării faimoasei poieni cu narcise!”, a transmis, la începutul lunii aprilie, pe Facebook, asociația Procult Mărgineni.

Festivalul Narciselor era organizat de regulă în jurul date de 21 mai, când se marchează și sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena. În acest an însă, organizatorii au decis să aducă mai devreme evenimentul, pentru ca narcisele, subiectul sărbătorii, să fie încă în floare.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.