VEȘTI BUNE 23 octombrie 2019

Festivalul portului popular, „Făgăraș, foaie de ceapă”, revine

de Administrator | 619 vizualizări

Festivalul portului popular, „Făgăraș, foaie de ceapă”, revine, cu a V-a ediție, în 2 ș 3 noiembrie, la Casa de Cultură Făgăraș.

Activitățile de sâmbătă, 2 noiembrie, încep la ora 17:00. Invitații speciali din această zi vor fi artiștii făgărășeni, ansamblurile folclorice din Făgăraș și Țara Făgărașului, dar și interpreta Andreea Haisan și ansamblul folcloric „Lunca Moldovei”.

Sărbătoarea portului popular continuă și duminică, de la ora 17:00, cu spectacol oferit vor fi artiștii făgărășeni, ansamblurile folclorice din Făgăraș și Țara Făgărașului, dar și de soliștii Diana Cârlig și Ionuț Bledea, Ansamblul Artistic Profesionist „Mureșul” din Târgu Mureș și solistele vocale Maria Neag, Maria Sântean Faghiura, Dorina Grad, Dorina Oprea și Leontina Pop.

„Intrarea se va face pe bază de invitație pe care o veți putea achiziționa de la secretariatul Casei de Cultură Făgăraș în perioada 28 - 31 octombrie 2019 între orele 09.00 și 17.00”, anunță organizatorii prin intermediul Facebook.

Anul trecut, invitatul special al ediției a fost Fuego, care a venit însoțit de orchestra sa. Evenimentul s-a derulat pe parcursul a trei zile, în perioada 2-4 noiembrie.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.