VEȘTI BUNE 29 octombrie 2020

Final de campanie: peste 300 de animăluțe sterilizate în zona Victoria

de Administrator | 776 vizualizări

Campania gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor din Victoria și împrejurimi s-a încheiat în această săptămână. În total, au fost sterilizate peste 300 de animăluțe. Acțiuni similare vor mai avea loc anul viitor, anunță coordonatorii de la Asociația Save a Life.

Am încheiat campaniile de sterilizări cu încă peste 50 de animăluțe sterilizate. Mulțumim celor care au venit cu animăluțele la sterilizat. În întreaga campanie de sterilizări, organizată în perioada august-octombrie am sterilizat în total peste 300 de animăluțe.

Este important să conștientizăm că trebuie să sterilizăm cățelul/ pisica din apartament, curte sau de pe stradă. Fie că este mascul sau fetiță, doar prin sterilizare evităm înmulțirea necontrolată și abandonul puilor nedoriți.

Mulțumesc partenerilor de la Tierhilfe Hoffnung și Primăria Victoria! Mulțumesc și sponsorilor Saga Victoria și Restaurant Central Victoria!

Vom continua campania de sterilizări și anul viitor! Să ne revedem sănătoși!”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Asociației.

Prima serie de sterilizări a avut loc în 17 și 18 august. Au urmat apoi încă trei astfel de acțiuni, în 14 și 15 septembrie și 20 și 21 octombrie, respectiv 26 octombrie.

Coordonatorii campaniei le reamintesc constant oamenilor și faptul că legislația prevede că sterilizarea câinilor fără pedigree este obligatorie în România, conform Legii 258/ 2013. Amenzile sunt în sume cuprinse între 5.000 și 10.000 lei.

Detalii privind acțiuni similare, dar și altele care privesc animalele aflate în nevoie sunt pe pagina de Facebook Asociatia Save a Life.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.