VEȘTI BUNE 25 februarie 2019

Mărțișor teatral în orașul Victoria

de Administrator | 467 vizualizări

Casa de Cultură a orașului Victoria găzduiește vineri, pe 1 martie, de la ora 18:00, spectacolul „Gară pentru noi”. Intrarea la piesa de teatru semnată de Cornel Udrea se face pe bază de bilet, în valoare de 15 lei.

«GARĂ PENTRU NOI» - o monodramă de Cornel Udrea care aduce în fața publicului ideea vieții văzută ca o sală de așteptare în gară, în care trenuri vin și pleacă. Personajul feminin trăiește toate problemele omului contemporan: singurătate, neadaptare, îndoială și care caută mereu sensurile pierdute, pendulând între râs și plâns, dar neîncetând să caute a-și înțelege destinul. Este un personaj în care ne putem vedea toți, cu bucuriile, neîmplinirile, tristețile sau iubirile pierdute”, arată prezentarea făcută publică pe pagina de Facebook a Casei de Cultură din Victoria.

Regia spectacolului este semnată de profesoara și actrița făgărășeancă, Ioana Codrina Anghel, aceeași care interepretează și rolul principal, în vreme ce de regia tehnică se ocupă Ionuț Sas și Constantin Cristea. Din echipă mai fac parte Sebastian Stan (grafică) și Ioana Stirbu (make-up).

Premiera spectacolului a avut loc pe 31 ianuarie a.c., la Fundația Culturală „Negru Vodă” din Făgăraș.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.