VEȘTI BUNE 28 mai 2019

Music Camp revine la Făgăraș

de Administrator | 493 vizualizări

Au început înscrierile!

Tabăra internațională Music Camp Făgăraș revine, în perioada 30 iunie – 5 iulie a.c., cu a IV-a ediție. Participanții, copiii cu vârste între 11 și 15 ani, se pot înscrie până cel târziu în 10 iunie. 

La tabăra de muzică din Țara Făgărașului, 200 de copii vor avea șansa să învețe să cânte la diverse instrumente muzicale. Învățarea se va face cu metode adecvate vârstei participanților.

„Music Camp este un program inovativ ce are drept scop transformarea societăților prin intermediul muzicii. Scopul nu este atât de a dezvolta muzicieni, cât de a dezvolta cetățeni responsabili și plini de compasiune. Pe parcursul celor 6 zile de implicare muzicală intensivă prin intermediul corului și al educației instrumentale, finalizate printr-un concert spectaculos, acompaniat de orchestre simfonice de top, copiii sunt inspirați să-și stabilească țeluri înalte, să învețe cum pot deveni mai disciplinați, concentrați și cum pot să lucreze împreună pentru a reuși mai mult decât ar putea pe cont propriu”, arată descrierea programului de pe site-ul Music Camp International. 

Participarea copiilor este gratuită, însă înscrierea trebuie făcută în prealabil, completând formularul următor: AICI!

„După ocuparea celor 200 de locuri, se mai pot înscrie copii care trebuie să știe că vor participa în tabără doar dacă până la începutul acesteia se vor retrage copii dintre cei înscriși anterior”, informează organizatorii. 

Proiectul este finanțat de Primăria și Consiliul Local Făgăraș și de Asociația Music Camp International.

Sursă foto: Facebook/Music Camp International, Romania. 

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.