VEȘTI BUNE 21 august 2019

Noaptea Internațională a Liliecilor, la Făgăraș

de Administrator | 579 vizualizări

Colegiul Național „Radu Negru” Făgăraș și Cetatea Făgăraș vor fi, în septembrie, gazdele unui eveniment inedit: Noaptea Internațională a Liliecilor. Scopul acțiunii este de informare și sensibilizare a publicului privind protecția liliecilor. Intrarea este gratuită.

În data de 13 septembrie 2019 (vineri), vă invităm în Făgăraș, la evenimentul „Noaptea Internațională a Liliecilor”. Noaptea Liliecilor face parte dintr-o serie de evenimente organizate în zeci de țări la nivel global, sub egida UNEP/EUROBATS, pentru informarea și sensibilizarea publicului vizavi de lilieci și protecția liliecilor. Evenimentul se organizează inclusiv sub egida Săptămâna Ariilor Protejate, un proiect Propark-Fundația pentru Arii Protejate, cu sprijinul Fundația pentru Parteneriat - Polgár-Társ Alapítvány și MOL Romania”, au scris organizatorii prin intermediul Facebook.

Activitățile vor fi organizate în două locații, Colegiul Național „Radu Negru” Făgăraș (între orele 12:00 – 21:00) și Cetatea Făgăraș (20:30 – 22:00), și vor cuprinde: expoziție tematică despre lilieci (fotografii, panouri informative), prezentări despre liliecii României, traseu audio-vizual cu ultrasunetele liliecilor, plimbare nocturnă în zona Cetății Făgăraș, ascultând ultrasunetele liliecilor (va depinde de vreme), răspunsuri la întrebările pe care mereu ați vrut să le puneți despre lilieci, materiale informative despre lilieci (pentru a fi luate acasă) și activități pentru copii.

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Cercetarea și Conservarea Liliecilor / Lilieci.ro, Colegiul National Radu Negru, Făgăraș, Facultatea de Teologie „Sfântul Ierarh Andrei Șaguna” din Sibiu, Fundația Comunitară Țara Făgărașului, Casa De Cultură Făgăraș, Propark-Fundația pentru Arii Protejate și Săptămâna Ariilor Protejate.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.