VEȘTI BUNE 2 aprilie 2019

O nouă dezbatere pe tema taxei de salubritate, la Făgăraș

de Administrator | 479 vizualizări

Făgărășenii sunt invitați de autorități să ia parte la o nouă dezbatere pe tema taxei de salubritate. Întâlnirea va avea loc joi, 11 aprilie, începând cu ora 18:00, în sala mare a Casei de Cultură.

Măsura a fost luată ca urmare a unei petiții, semnată de peste 2400 de făgărășeni și transmisă recent la primărie și care solicită anularea taxei de salubritate. Semnăturile în au fost strânse în mai puțin de două săptămâni. 

„Vă invit să participați la această dezbatere, în număr cât mai mare, să analizăm împreună situația managementului deșeurilor de pe teritoriul UAT Făgăraș și să luăm decizii împreună”, a scris primarul Gheorghe Sucaciu prin intermediul Facebook.

Totodată, acesta a subliniat că decizia care urmează să fie luată la nivel de oraș privind gestionarea deșeurilor este importantă, fiind astfel esențială părerea cetățenilor.

Subiectul a mai fac abordat în alte două dezbateri publice până acum.

„Am organizat două dezbateri publice înainte de-a stabili valoarea acestei taxe. De asemenea, valoarea taxei de salubritate a fost un subiect discutat în ședințele comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Făgăraș, în luna decembrie 2018”, a mai precizat edilul. 

Prilejul dezbaterii va fi folosit pentru a se discuta și analiza și alte decizii care trebuie luate în oraș în perioada următoare, mai transmit autoritățile.  

Până atunci, campania de strângere de semnături împotriva noii taxe de salubritate, stabilită la 13 lei pentru fiecare persoană fizică din municipiul Făgăraș, continuă pe 7 aprilie, în fața magazinului Negoiu, între orele 11:30 - 14:00 și 16:00 -19:00. 

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.