VEȘTI BUNE 11 iunie 2020

Opera Brașov continuă stagiunea în aer liber

de Administrator | 1061 vizualizări

Concertele și spectacolele vor avea loc în curtea Operei și în centrul Brașovului

Cu bucurie și emoție, cu dor față de spectatori și față de actul artistic, după o perioadă dificilă pentru noi toți, Opera Brașov reia concertele și spectacolele, într-o variantă inedită, de această dată, în aer liber. Corelând și respectând condițiile impuse de prevenirea răspândirii epidemiei cu Coronavirus, artiștii propun întâlniri culturale în cocheta curte de pe strada Bisericii Române nr. 51, dar și în centrul Brașovului, în Piața Sf. Ioan, zonă recent amenajată de Primăria Municipiului Brașov pentru evenimente desfășurate în aer liber. Aceste spații se pretează evenimentelor de mici dimensiuni, cu o scenă surpriză, dar și cu loc suficient pentru aproximativ 40 de spectatori.

În programul concertelor, prin care se dorește ca auditoriul să fie delectat cu momente de destindere și emoție artistică, sunt cuprinse lucrări celebre din literatura muzicală, atât universală, cât și românească: J. Strauss – „Liliacul” și „Voievodul țiganilor”, C. Zeller – „Vânzătorul de păsări”, F. Lehar – „Văduva veselă” și „Țara Surâsului”, E. Kalman – „Silvia”, „Contesa Maritza” și „Prințesa Circului”, Fr. Loewe – „My Fair Lady”, T. Brediceanu – „La seceriș”, N. Petri – „Cei trei muschetari” sau canțonete îndrăgite precum „Non ti scordar di me” compusă de E. de Curtis. De asemenea, nici micii spectatori nu sunt lăsați deoparte, aceștia fiind invitați să urmărească aventurile „Cocoșelului neascultător”, într-o creație a regretatului Ion Lucian.

Joi, 11 iunie 2020, ora 19.00, curtea Operei Brașov

SEARĂ DE OPERETĂ ȘI CANȚONETE

Vineri, 12 iunie 2020, ora 11.00, Piața Sf. Ioan

COCOȘELUL NEASCULTĂTOR - Spectacol pentru copii de Ion Lucian

Sâmbătă, 13 iunie 2020, ora 20.00, Piața Sf. Ioan

SEARĂ DE OPERETĂ ȘI CANȚONETE

Duminică, 14 iunie 2020, orele 17.00, curtea Operei Brașov

COCOȘELUL NEASCULTĂTOR - Spectacol pentru copii de Ion Lucian

Intrarea este liberă!

Intrarea publicului va fi posibilă începând cu ora 19.00, în ordinea sosirii. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se amână pentru date ulterioare.

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției, de pe str. Bisericii Române, nr. 51, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Scaunele vor fi așezate la distanța minimă obligatorie de 1,5 m.

Organizatorii îi roagă pe spectatori ca, în cazul în care prezintă simptome de infecție respiratorie, să rămână acasă pentru a nu-i pune în pericol  și pe ceilalți participanți la eveniment.

 

Evenimentele sunt susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.