VEȘTI BUNE 20 august 2019

Peste 5 milioane de lei pentru înființarea unui incubator de afaceri la Făgăraș

de Administrator | 436 vizualizări

Dezvoltare antreprenorială ar putea prinde avânt la Făgăraș, prin noul proiect pe fonduri europene câștigat de autoritățile locale, prin care se dorește înfiinţarea unui incubator de afaceri. Valoarea proiectului este de peste 5 milioane de lei.

„Proiectul se adresează atât persoanelor fizice care doresc să înfiinţeze o afacere nouă cât şi firmelor cu vechime mai mică de trei ani care desfăşoară activităţi din domeniul industriilor creative.

Consultanţa şi sprijinul oferit în cadrul incubatorului de afaceri se derulează într-un ciclu de trei ani care cuprinde: preincubare, incubare şi monitorizare post incubare.

Valoarea proiectului este de 5,181,534.56 lei şi prevede construirea, amenajarea şi dotarea spaţiilor incubatorului de afaceri în domeniul industriilor creative precum şi furnizarea de servicii de incubare pentru un număr minim de 16 societăţi comerciale.

Pe lânga IMM-urile nou înfiinţate în domeniile ce aparţin industriilor creative, printre beneficiarii Incubatorului de Afaceri Făgăraş se vor număra şi o serie de societăţi ce desfaşoară activităţi relevante pentru startup-urile din industrii creative, precum societăţi cu activităţi de consultanţă, formare, finanţare, investiţii, etc sau organizaţii profesionale din domeniu. Acestea vor putea utiliza facilităţile incubatorului pentru a livra servicii către IMM-urile aflate în rezidenţa sau către alte startup-uri din industriile creative”, arată, prin intermediul Facebook, Compartimentul de implementare a proiectelor din cadrul Primăriei Făgăraș.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.