VEȘTI BUNE 17 decembrie 2019

„Poveste de Crăciun” pentru toate vârstele

de Administrator | 426 vizualizări

Casa de Cultură Făgăraș aduce pe scena sa un nou eveniment dedicat copiilor, bunicilor și părinților din Țara Făgărașului. Spectacolul „Poveste de Crăciun” are loc marți, 17 decembrie, începând cu ora 17:00.

Spectacolul dedicat sezonului de iarnă este inspirat din nuvela „Colind de Crăciun” a celebrului Charles Dickens. Acesta spune, cu umor și duioșie, pentru întreaga familie, o poveste de Crăciun.

Povestea spune că în Ajunul Crăciunului, morocănoasă și zgârcita mătușă Matilda este vizitată de cei doi nepoatei, Billy și Lilly, care vin să o invite la petrecerea de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment în care trebuie să cheltuiască, așa că nu știe ce să mai facă să-i refuze pe cei doi copii. Chiar la miezul nopții, când mătușa adoarme pe șezlong în casa ei, la cumpăna dintre Ajun și prima zi de Crăciun, face o călătorie în vis, în trecut, când Crăciunul era o bucurie, și în viitor, când s-ar putea să nu fie ținută minte așa cum și-ar dori. Când se trezește, găsește o surpriză care îi va schimba părerea despre Crăciun, și acesta redevine o sărbătoare a bucuriei și a generozității”, transmit organizatorii.

Intrarea se face pe bază de invitație pe care o puteți achiziționa de la secretariatul Casei de Cultură Făgăraș între orele 10:00 și 17:00.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.